Home Home

HOME

BLUEPLANET

BLOG

NEWS

STORE lite

Undervannsscootere for jolla og cabincruiseren

BLOG TIME: 2024-09-02 17:51:01

– Vil barn eller voksne aktiviseres når de kommer ut i skjæra er dette helt klart supre vannleker, forteller forhandler Gunnar Solberg hos Onda Norge.

Han har agenturet på Sublue og iAqua. Mens sistnevnte tilbyr større og tyngre divejet-er og brett, har Sublue spesialisert seg på mindre varianter til en langt rimeligere prislapp.

– Sublue har utviklet mindre modeller med doble propeller for jevnere og mer effektiv fremdrift, forteller Solberg..



Tar deg ned til 40 meter om du vil: Gunnar Solberg viser nye Sublue Vapor.


Onda Norge presenterer seks varianter med forskjellig størrelse på batteri, motor og tilbehør som følger med. Prisene strekker seg fra 8 000 kr. til 36 000,-.

Med årets nyhet, Sublue Vapor, kan du dykke ned til førti meter med en hastighet på 2,5 meter per sekund gjennom vannet. Med batterikapasitet på 384,8Wh skal du ha en driftstid på en time. Den veier 8,6 kilo og måler 54x38x29 cm. Denne har en ny teknologi som går på pumpejet som gjør at du får nesten tilnærmet hastighet som de større maskinene, forklarer Solberg.

– Alle kan operere den, og undervannsscooterne har en svak, positiv oppdrift som gjør at de flyter. Bruksområdene er mange, til og med til proff-bruk. Når jeg har undervannscooter med på båttur bruker jeg den til alt fra å sjekke ankeret til å snorkle i vannoverflaten og samt å dykke med. Alle har standard feste for GoPro-kamera.